سه شنبه 11 اردیبهشت 1403

بازدید علمی از پارک علم و فناوری پردیس

انجمن علمی دانشجویی زیست فناوری با همکاری انجمن علمی دانشجویی سلولی مولکولی بازدید علمی از پارک علم و فناوری پردیس را برگزار نمود.

یکی از نکاتی که مقام معظم رهبری در دیدار اخیر خود با نخبگان تأکید کردند لزوم برگزاری «تورهای علمی» برای نخبگان کشور بود. بر اساس همین بیانات معاونت دانشجویی فرهنگی مجموعه بازدیدهایی از پارک های علمی و فناوری و نمایشگاه های دستاوردها به منظور آشنایی دانشجویان با دستاوردهای علمی کشور با عنوان "طرح ثریا" طرح ریزی نمود.

اولین برنامه از طرح ثریا، بازدید از پارک علم و فناوری پردیس بود که با حضور بیش از 70 نفر از دانشجویان صورت گرفت، ضمن بازدید از شرکت های زیستی مستقر در پارک در جریان آخرین دستاوردهای علمی این مجموعه قرار گرفتند. در انتها از نمایشگاه دستاوردهای شرکت های مستقر در پارک نیز بازدید به عمل آمد.